Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки. Про це повдомля Depo. Копродукцйний укранський комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди у 2014 роц бйцв укрансько арм пд час Росйсько-укрансько вйни на Сход Украни. Очнь красва! Тр-чтир! Звсно, можна його критикувати за таке самоповторення, але нхто не буде сперечатись, що актор надзвичайно органчний в цьому образ ще з “Припутнх”. Мачмонт тисне на педаль газу. До реч, актор, що зграв Путна – це стовдсоткове потрапляння в образ, хоч не без фарсовост в самй гр.
Казка все ще залишаться у прокат. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: Тод Марков вдалося залучити приватних нвесторв. 10 фильмов об украинских воинах на Донбассе А якщо побити х на порц та розподляти завдання випадково у межах порц, то й результати можна буде отримати бльш оперативно. Драма будуться на тому, якими люди хочуть себе бачити. от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати. Хлопц так: О, бульйончик. Ззнаюся, у клькох сценах мен було смшно. За три тижн ус декларац були оцифрован, а Денис купив третину тонни мандаринв та похав роздавати х пораненим вйськовим.
вона сдала до мене на руки, я годував. Наш котики. Стй! не забувати про подвиг чоловкв жнок, як поклали життя за Украну, як продовжують боронити наш кордони. Звичайно, як актор я теж став ншим, бльш досвдченим. Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року. Грн: В ролях: Дмитро Тубольцев, Дмитрий Хомяк, Ярослав Федорчук, Сергей Солопай, Михаил Кукуюк, Владимир БеляевТворц фльму оприлюднили офцйний трейлер патротично неполткоректно комед про вйну на Донбас “Наш котики”. Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Ну а вмння посмятися з самого себе – це взагал ознака здорово людини.
Сумний прогноз для укранського кно на 2020 рк. Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. Однак зйомки укранських фльмв у 2020 роц можуть значно скоротитися через вдсутнсть державно пдтримки, якщо для них уржуть фнансування. У Мнстерств культури, молод спорту кажуть, що 1,6 мльярда гривень, яку видлили на наступний рк, — це завелика сума тльки для грового кно. Кнорежисери ж запевняють, ця сума не видаться вдразу лише тим, хто виграв конкурс. У Держкно сказали, якщо птчинги, тобто конкурси проктв кно будуть у пдвшеному стан — це вдарить по мджу Украни на вропейському кноринку, з продюсерами якого зараз спвпрацюють укранськ режисери та продакшени. Наступного року в прокат вийде лише всм фльмв, а не 28, як у 2019 роц, а ринок можуть моноползувати для обраних. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно.Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму.