Кайф. Чстий кайф, – Губарв потер руки. – За работу Катнька, за работу.
UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. Тихого, крм Наших котикв, дв гров повнометражн стрчки: трилер Зелена кофта та мстична драма Брама, знята за мотивами п’си Павла Ар’ На початку наприкнц часв. Хоча в сюжет непояснен чи невиршен сюжетн лн. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець.
Радник перемкнув зображення приймальн Губарва на картинку камери спостереження над вхдними дверима. Смх реаблту справжн почуття людини, забит стереотипними речами, що гнтять чинять шалений тиск. Якою дорогою, на вашу думку, ма йти укранський кнематограф, щоб наше ветеранське кно було не тльки герочним, а й дотепним? Чого браку держав, щоб фнансувати створення таких стрчок? Цитата. Чесне слово. Лише росянам не зрозумло, чому ми не любимо хню армю, називамо х загарбниками. Нбито на уламках Кремля президент Рос Володимир Путн у вбранн матрьошки намагаться втекти вд укранського вона, але йому це не вдаться. третюю грузнскую! Так, це не лише у фльм. Навпаки, дуже сподобався.
Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. В Котиках Володимир Тихий продовжу спвпрацювати з акторами, як знмалися в його попередньому фльм. Сценарй Володимир Тихий писав у 2017-му пвроку, зйомки фльму тривали три мсяц, а постродакшн — 14 мсяцв. – З чого для вас почалась ця невигадана вйна? Як ви потрапили на фронт? Не мучте, скажть вже, коли зможемо переглянути “Наш Котики” за кордоном? Проте несподвано ситуаця мняться, добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу. вн – як в нашй патротично-неполткоректнй комед – пшов добровольцем на фронт.