Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. В Днепре показали украинский фильм Наши котики. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину.
Очевидно, що рзн типи завдань вимагають рзного обсягу часу вд волонтера, а вдповдно — рзно винагороди. Бюджет Наших котикв становить 42 млн грн. – Нколи не любив соцмереж, свдомо вдмежовуюсь, але вдгуки нод читаю. В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день). рина Васюхник Читайте також:Стрчка дохала до Днпра.
Та й просто комедя вийшла на трчку – по-справжньому смшних жартв тут всього парочка. Все почалось з китайського котика щастя, якого притягнув на знмання наш художник. резюму: "Побратими мен говорять псля перегляду: краще ми вс будемо збиратися на таких комедях, нж на похоронах". Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Щоправда, деяк моменти змушують посмхатись трохи розчаровано: “туалетн” жарти, м’яко кажучи, не верхвка комедйного жанру. Одним з яких, до слова, й виконавець рол Лта Дмитро Тубольцев.
Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. Вам буде весело пд час перегляду сумно псля фналу, адже вйна ще трива люди там гинуть. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. Ми почитали, нам дуже сподобалося, я, Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна. Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. Green – зелений.
“У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.