Для мене вн перебува у трохи накшому сприйнятт, адже це був бльше фльм для вропи, який гротескно зображував под на Донбас. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… Я в нй воював. Пам'ятате як в Гарр Поттер учн Говортсу вичакловували патронуси, уявляючи сво найбльш страхи? Коли професора Снейпа вдягли у бабусин реч, а величезному павуку вдли ролики? Коли тоб смшно, тоб не так страшно. Ви його одразу побачите. Наскльки, на вашу думку, кнокомедя Наш котики може бути успшною з погляду свордного культурного десанту сенсв та образв у сфер укранського гумору? Чи мета в чомусь ншому? Але хба вдвага мужнсть патротв не закономрний результат майбутнього грандозного фаско масштабно операц ворога? Вйськов нагороди вже чекають на майбутнх геров Украни…
Баба розлютилася й сердито гаркнула: – Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? А створений вн був наприкнц 2014-го, коли ми отримали величезну (як нам тод здавалося) кльксть вдсканованих декларацй доходв та статкв укранських високопосадовцв. Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Крм того, тут дуже багато вйськових та волонтерв, як також захочуть прийти до кнотеатру, щоб подивитись фльм. Багато ветеранв, не тльки в Укран, повертаючись з вйни практично не говорять про цей досвд з родиною та друзями. Володимир Тихий при написанн сценарю багато сплкувався з бйцями. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога … Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”! ” – йдеться в опис до фльму. Голос Дикого вв дал: З нашого ж боку, з боку вльно Украни, все бльше людей опкуться неформальною стороною питань, вдкриваючи двер для нових неформальних дей ршень.
Проте у процес знмання режисер фльму Володимир Тихий виршив змнити на Наш котики. Дал теж буде весело. Ми жартували навть пд час бою", - дода вн. Головними героями виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. – Лс, халмстая мснасть, то-сьо. Воно того варте. Але можна сказати твердо: це новий крок для нашого кно, новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн.