Продюсер фльму Уляна Супрун додала, що цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами, звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв.
Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де. Композитор: Микита Мосев Вс вони змушують посмхнутися або навть посмятися, але безперервного реготу вони не викликають. Цього мсяця буде з чого дйсно вибрати. Згодом з'явилася дея створити повнометражний фльм й Володимир Тихий написав сценарй для повнометражного художнього фльму у 2017—2018 роках.
Перед сеансом на гостей кнотеатру чека частування на фуршет. Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. Для порвняння: дебют Марис Никитюк, прем’ра якого вдбулась на Берлнале, при бюджет у 22 млн грн (частка Держкно 10 млн грн) заробив у прокат 373 тис. Прокатником фльму виступить компаня B&H film distribution. Пдтримайте гривнею втчизняне кновиробництво, бо в Укран вмють знмати яксне та цкаве кно.
Наш котики - офцйний трейлерУ четвер, 30 счня, у широкий прокат виходить неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого “Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”. Це важливий крок до налагодження далогу мж вйськовими та цивльними в Укран. Акторськ роботи сподобалися вс. Вн останнй, хто скаже тоб слова прощання, вкаже напрямок, куди леттиме твоя душа. Якби ми не розслаблялися, ми би стали небезпечними для самих себе.