Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану".
Принаймн на допрем’рному показ в кнотеатр Кивська Русь чи не найгучнше ( вже точно – найчастше) вибухали реготом саме чинн бйц та ветерани. У попередн роки укранськ режисери намагалися зробити серйозне кно про под на Донбас. Наш котики. Також на мсц можна буде посплкуватися з творчою групою фльму Вд УКФ творц отримали ?8,9 млн на завершення виробництва фльму та промо-кампаню (21,12 % вд кнцевого кошторису фльму у ?42,0 млн) — у заявц повна вартсть постпродакшену та промо-кампан фльму вказувалася як ?12,7 млн. Фльм, в якому пала Кремль, просто не можна не дивитися, – впевнена Супрун.
Нхто з них не ма бойового досвду, не здогадуться про намри командування не орнтуться на мсцевост. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року", - повдомля пресслужба Держкно. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Коли Володимир Тихий готувався до зйомок, вн здив на Схд збирав матерали з мсця подй: Тож попри грк моменти й неминуч сльози пд Пливе кача…, без якого у фльм про росйсько-укранську вйну, хай навть комедйному, обйтися складно, загальний настрй Наших котикв бльш нж позитивний. – Так мнський.
Так що охочим подивитися кно про перший рк вйни на Донбас все ж краще зупинити свй вибр на "Кборгах" або навть на низькобюджетному, але щирому мсцями дйсно похмуро-смшному "ловайську 2014". У цьому контекст можна згадати Летючий цирк Монт Пайтона. Зморшки на обличч стали глибшими, вона напружено дивилась на маленький екран. Минулого тижня "Мо думки тих" подивилось бльше нж 50 тисяч глядачв, а це майже населення всього Фастова. Лто спалахнув вд обурення: На кнець шостого року збройного конфлкту на Сход Украни втчизняний кнематограф нарешт поповнився фльмом, який претенду на цей специфчний жанр. ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати. Про тих, хто зберга бойовий дух добрий гумор за найскладнших обставин.