“У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.
Прем'ра в Укран: 30. А сторя про бронежилет та рму Втовську вдбувалася з ним насправд. Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу. От серйозно, я весь час вдчувала напруження. Дмитро каже, що не чув вд нших ветеранв закидв щодо комед про вйну: "Навпаки, казали: у нас на фронт саме так було. – Ось! Сюди влучила сепарська куля. Наш котики – це скорочена назва комед.
А оцей уривок з радо обмну на фон титрв вдтепер, мабуть, закарбуться приживеться, у якост побажання щастя: – Усе так, як тльки завдяки смхов внутршньому усвдомленню, що життя без жарту нчого не варте. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). А от щодо мовного тла… Дуже рзко вдчувався дисонанс мж лтературною укранською та суржиком, додалася до цього й росйська мова, що лунала з уст укранських ворогв.
Це те, що спровокувало нас на те, що ми зробили сценарй повнометражного фльму. Марко теж закнчив Академю фльму в Нью-Йорку, зацкавився почав спвпрацювати з ним. Загалом було знято три сер. Актори та творц фльму прихали на презентацю, щоб розповсти ус детал про зйомки. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. При тому що комед Припутн та Кров’янка сторями про наше життя, вони класн. – Лс, халмстая мснасть, то-сьо.