Як повдомив режисер, “Наш Котики” можуть мати продовження. Таке припущення вн висловив, коментуючи участь у фльм Михайла Кукуюка.
Окрм державних грошей, продюсеров Марков Супруну через його кнокомпаню Bedlam Productions та Степанов Бандер-молодшому через його кнокомпаню Banesto Productions вдалося залучити кошти вд приватних нвесторв з США та Канади[20]. Автори говорять, що це сталося випадково: “Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли покликав господар, вона дала драпака”, – сказали вони. Кадр з фльму Це щоб не боятися. Професор ошелешено: Бойовики невгамовно регочуть. У всх, крм Професора, нема вйськового досвду, але це не перешкоджа м всипати добрячого перцю загарбникам показати, хто господар на власнй земл. На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч, кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич. Туалет!? – перепитав Лто.
Якось вн отримав повдомлення, що на позиц 300-й, тобто поранений. У 2014 роц актор воював у склад Добровольчого укранського корпусу Правий сектор. 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Проте несподвано ситуаця мняться, добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу. Також ви можете придбати кноповсть Наш котики. Тож просто сходть подивться.
net зазначила: Цей фльм про кожного з нас для кожного. Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун. Лто кричить у вдповдь: – пдхопив Губарв. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… Екс Продюсерка фльму “Наш котики” Уляна Супрун про роботу над стрчкою, фнансування про тих, кому призначена ця неполткоректна комедя про вйну. Хто вже придбав квиток — той котик ”, – йдеться у повдомленн. Протягом 2019 року в Укран з’явиться близько пвсотн фльмв патротичного спрямування, зокрема коштом державно пдтримки. А потм у гост до наших котикв прибувають командир, який був у мирному житт футбольним тренером, вйськовий капелан та недолуга укранська журналстка.