– Так, тльки дв людини, яких я попросив не розповдати нкому.
З написами MAN/WOMAN, блоснжним туалетним папером навть… бде. Спершу виникла дея створити у рамках Babylon’13 невеличкий серал з коротких серй назвати його “Блндаж”. Як показу досвд — з хорошими комедями в Укран не густо. Новини Донбасу, новини кно, Наш котики, фльм, вйна на Донбас, комедяВ ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти", - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. Цкав факти: Повна назва фльму “Наш Котики” – “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”, робоч назви – “Блндаж”, “Котик з палаючими очима” (англ. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Один з акторв ветераном АТО фактично зграв самого себе. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов.
А як вам було з жею на фронт? Добро пожаловать уважаемые телезрители. Хба можна порвнювати вигаданий свт з справжньою вонною дйснстю? А Наш котики значною мрою рунтуються саме на реальних подях, про як автори дзнавалися вд учасникв бойових дй на сход. У прокат вийшла укранська комедя Наш котики. Також ви можете придбати кноповсть Наш котики. Гарний патротичний фльм, легкий до перегляду Вн завжди сконцентрований. – Так, я пишу псн, музику.
Це трагкомчна сторя пригод чотирьох бйцв АТО та журналстки Ол, що трапляться з ними пд час вйни Рос проти Украни на найтихшй з усх можливих позицй фронту — Туалет. Головну роль зграв актор-ветеран бойових дй Дмитро Тубольцев (позивний Лто), який виконав роль батька у Брам, а Капелан Ярослав Федорчук — Вовчика. В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день). Сюжет: Оснь 2014 року, перший рк бойових дй на Донбас. Не апартаменти, а, проте, бува грше, – зазначив подумки Професор. Але тльки сепарськ канали.