Творц фльму визначили його жанр як "неполткоректний комедйний екшн".
А от Рося цим цкавиться займаться. Та перестаньте ви длити кно на укранське все нше. У фльм йдеться про 2014 рк – розпал гбридно вйни Рос проти Украни. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв. Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони. Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж. – А костюми – це щось з особистого? В итоге такое обхождение закона малыми кинотеатрами может обойтись им очень дорого. Окрм державних грошей, продюсеров Марков Супруну через його кнокомпаню Bedlam Productions та Степанов Бандер-молодшому через його кнокомпаню Banesto Productions вдалося залучити кошти вд приватних нвесторв з США та Канади[20]. Вона продюсу цей фльм разом з чоловком Марком.
Заявлено, що це комедя. Под розгортаються на початку гарячо фази вйни на сход Украни. "На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера Вони розповдали, що на фронт присутнсть смерт вдчуваться, як субстанця, що неочкувано виника перед очима. “Наш котики” – кно не без проблем, але на нього варто сходити, аби отримати специфчний пслясмак. Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб.
Звукорежисер: Михайло Закутський. На реальних вдео з фронту, як знмають сам вйськов, часто можна бачити, як вони смються. За пдсумками другого вкенду кнопрокату укранську гостросюжетну стрчку Сергя Лисенка Екс подивилися 569 глядачв. Поэтому достаточно быстро нашлась замена. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, - деться в повдомленн. Неполткоректна комедя Наш котики, що вийшла у загальний прокат на цьому тижн, дйсно неполткоректна. Мен сподобалася бабця внучка. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Це – як манфест.
– Так, я пишу псн, музику. Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий.Комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди бйцв АТО Наш котики глядач зможуть побачити з 30 счня в усх кнотеатрах Украни. Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця?