Нагадамо, вийшов трейлер укрансько молоджно комед "Халепа на 5 Baksiv".Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами
Продюсери стрчки - Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера. У 2014 роц актор воював у склад Добровольчого укранського корпусу Правий сектор. саме м дуже важливо привнести трохи легкост та гумору в життя. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину. Актори настльки майстерно грали, що я щиро спвчувала м. Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт; дея щодо китайсько грашки кота також виникла пд час роботи на майданчику: Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. Написали “донбаський блатняк”.
З наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. Як майже весь свй контент виробляють росйською для Рос. За пдсумками другого вкенду кнопрокату укранську гостросюжетну стрчку Сергя Лисенка Екс подивилися 569 глядачв. При хронометраж у дв години, фльм би лише виграв, якби на монтаж х викинули. Бо ми або по 50 гривень скидалися, щоби купити комусь бронежилет, чи ми сам хали на фронт навчали тактично медицини, чи ми дивилися слдкували за всм по телебаченню, кожен з нас розум, як воно було. Оце в нашому випадку складним експериментом.
Дебют Нармана Алва Додому, який змагався за нагород Канн, при бюджет 20 млн грн (державна частка – 16 млн) заробив 1,7 млн грн. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. нод на вйн вдбуваються так дива, що якби показати у фльм, то скажуть, що сценаристи навигадували. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти, - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. Повна назва фльму – Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Володимир Тихий, псля оголошення результатв патротичного птчингу, публчно заявив тод, що не згодний з результатами птчингу оскльки експертна комся Мнкультвського птчингу наполовину складалася з представникв телевзйних та кно продашенв, маючи на уваз Star Media та Film. У певн моменти можна провести паралел з карикатурними образами Донбасу Сергя Лозниц (проте у Котиках акцент зроблено на укранських вйськових. На Захара Беркута, наприклад, глядач пшов, але це не стало культурною подю. Обабч не тягнуться рденьк лсосмуги, за ними виднються поля.