Так, мабуть, Наш котики — не бездоганн як художнй фльм чи як комедя. Але як сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом, вона та й подбн стрчки дуже потрбн нашому суспльству. Тож, раджу вам сходити на Котикв, вони мил.Маразматична маячня вд продюсерки Уляни Супрун з довгою та несмшною назвою.Вйна примна тльки тим, хто не зазнав .
У житт, а особливо на фронт, звучать лайка, суржик, укранська, росйська… Просто, начитавшись вдгукв про фльм, очкувала вд нього значно бльше трешу та чорнухи. – Н, я не боюсь цього. Вони не народились героями чи богами вйни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…”, – розповдають актори про фльм.
Ззнаюся, у клькох сценах мен було смшно. – Так, тльки дв людини, яких я попросив не розповдати нкому. Особливо пд кнець. Про це повдомля росйське видання “Чечен-прес”. Початок, безумовно, сподобаться всм. Режисер: Володимир Тихий
Нхто з них не уявля, що саме вони грають ключову роль у цй вйн. Продюсувати перше комедйне кно про вйну взялася екс-мнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун. У фльм нколи з’являться китайська фгурка котика, що маха лапою. Сидв кипв. “2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Йдеться про комедю "Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вонного стану". Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip.
Вартсть квиткв: 60 грн.2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Тод нашу батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Одним словом – добровольц. Цим людям дали те, що було, а було тод трохи… Особливо в порвнянн з озброними до зубв “сусдами”. Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися – наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. Саме завдяки таким людям наша крана дос сну.