“Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Знали тльки дв людини. Вони проговорилися, через пвмсяця рма Втовська дзналася, вони театром почали мен збирати амунцю. вона особисто на машин разом з Стасом Бжезнським, який гра у нас Грна, привезли мен це до табору. я принципово знмався у фльм в тй форм, в якй воював”, - розповв Тубольцев.
15 цкавих фактв про фльм: Кто твоя бабушка, чувак?Украна Т, хто просто любить комед, таких внутршнх терзань не мають, вони вльнш для тих комункативних моментв, як ми використовували в трейлерах Наших котикв. Вантажвку трясонуло так сильно, що в Лта з голови злетла каска. Сама же подписка обойдётся приблизительно в $1/мес.
Смх та роня проникають в ус сюжетн лн. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. Творц укрансько комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. Творц стрчки тепер готують за мотивами вдзнятого матералу кноповсть, яка буде складатися з окремих новел. Котики, вибачайте. На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка. Вони проговорилися, через пвмсяця рма Втовська дзналася, вони театром почали мен збирати амунцю.
Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Тод Марков вдалося залучити приватних нвесторв. Та ви що?! На нас напала сусдня крана! “Фльм знмали протягом чотирьох мсяцв у Чернгвськй област на закритому майданчику. Ми хочемо нагадати всм, як були т часи”, – розповда Уляна Супрун. Не хочеться н до чого придиратися, та й, зрештою, пдстав для цього нема. 2017 року написав сценарй для фльму. Рк випуску 2020 Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. З середнм балом 32,9 фльм не змг потрапити до списку 69 фльмв як отримають фнансову пдтримку вд Мнкульту.
Под фльму розгортаються в 2014 роц, до початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Нхто з них не уявля, що саме вони зграють ключову роль у цй вйн.