Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. Працюючи над екранзацю фльму, вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили. Пзнше, на етап постпродакшн, УКФ та ДержКно профнансували промоцю фльму.
стор мають реальних прототипв та супроводжуються комп’ютерною графкою. Автори проходяться по усх наболлих та найбльш обговорюваних темах: тут жартують з приводу Мнських угод, мови ненавист, стосункв ЗСУ та мсцевого населення. Мен, як людин, яка мало що любить критикувати або взагал не любить, важко сказати, що фльм не сподобався. В Укран, до реч, теж схож проекти. Але бльшсть з них — це пафосн пропагандистськ фльми, т ж Кборги. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Як ззнаться у розмов з BBC News Украна режисер Володимир Тихий, критикам справд важко сприйняти гумористичний дух фльму про вйну на Донбас: "Це розрив шаблону". В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю. Нагадамо, за перший вкенд Вддана збрала майже 3 млн грн, що майже вдвч перевищило збори комед Мо думки тих (обидва фльми вийшли в один день). Квитки на допрем'рний показ вйськово комед НАШ КОТИКИ вже у продажу в кас кнотеатру або посиланням.
нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на Схд. Кожного разу, коли доброволець Професор так досить енергйно спвав соб пд нс Плине кача, я хоч-не-хоч тут же згадувала перший луцький похорон пд Плине кача ще фактично пд час Революц гдност. Капустина. Тод група проекту знайшла приватних нвесторв, разом з Володимиром Тихим зробили цей фльм. Так що охочим подивитися кно про перший рк вйни на Донбас все ж краще зупинити свй вибр на "Кборгах" або навть на низькобюджетному, але щирому мсцями дйсно похмуро-смшному "ловайську 2014". З Професором хоч поговорити можна було, а з цим? Молодий, зелений. Результати плани Спочатку мен не сподобалися образи росйських загарбникв, у цьому фльм, але потм вдкрився продуманий знаковий змст зображення ворогв Украни картонними, пласкими: на нас з Москви наступа мертвий формалзм, який лише й може повторювати зовншн форми того свту, якого вже нин не сну. Чулася не театрально, мж ншим. Актори настльки майстерно грали, що я щиро спвчувала м.
Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно. Читайте також: Михайло Бриних: ловайськ 2014. Втм, на прес-конференц псля прем'ри режисер фльму Володимир Тихий на пряме запитання з приводу прототипу Ол не найвпевненшим тоном вдповв, що це був чоловк. В Днепре показали украинский фильм Наши котики. Так само ми жартували з сепарв, а вони жартували з нас, коли говорили по рацях. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок:
На позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв. Це позиця настльки спокйною, що у х попередникв вистачило часу побудувати найкращий в АТО туалет. Проте несподвано ситуаця мняться, добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу.