Ай! А-а! Пацани, за что?! – верещав переляканий Гоша.
Вйна примна тльки тим, хто не зазнав . Внучка кожного разу при зустрч гука нашим хлопцям Слава Укран!, баба зразу ж телефону зда мсця, в яких вони х зустрли. За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. бльше щось не пригадаю нелажових. Корупця, насильство, розбещення неповнолтнх не теми для смху, накше то буде шлях до абсолютно деградац суспльства. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч". Режисер глузу над президентом Рос, над сепаратистами. Наш котики.
Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Ви скажете: А як же “Донбас” Лозниц?. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий. Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий. Це демонстраця вйни з радянським минулим.
У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезнський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко. жарти вдал, а не надто. В альманах вошло 36 фильмов, авторы которых — признанные мастера современного кинематографа. Одразу хочеться похвалити творчу команду за пдбр акторв, адже тут кожен на свому мсц, навть у ролях головних антагонств. Художник постановник: Володимир Любий Вн подякував творчй команд за кно, зроблене дотепно, дбайливо з любов’ю. Один з акторв ветераном АТО фактично зграв самого себе. Хоча в сюжет непояснен чи невиршен сюжетн лн. Вони одягнен в камуфляж. Що?
У четвер, 30 счня, у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно стрчка у жанр комедйний екшн.