Про всяк випадок нагадумо, що бурхлива реакця Жирновського на трейлер “Наших котикв” – фейк.
Укранський режисер, закнчив кнофакультет Кивського державного нституту театрального мистецтва мен вана Карпенка-Карого (1997, майстерня Михайла ллнка). Розумниця моя! Звдки знаш? Двчинка: геро це вддзеркалювали. Зараз бльш нж 5600 користувачв повнстю розшифрували дв з половино тисяч декларацй про статки та доходи та близько тисяч декларацй родинних зв’язкв суддв. Нин не можна, тому хутенько вс у кно, поки “Наш Котики” у прокат. Продюсером колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун (разом нею Марко Супрун, гор Савиченко, Дмитро Кожема, Степан Бандера та Володимир Тихий).
Звсно, вйськовий гумор досить свордний, але такий вн у житт, такий вн у цй стрчц. Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). В альманах вошло 36 фильмов, авторы которых — признанные мастера современного кинематографа. У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? Комедя Наш котики, чи точнше Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану, з’явилась на свт як продовження дей веб-сералу Блндаж вд творчого об’днання BABYLON`13. Одним словом - добровольц.
Тому що саме ц регони бачили все на власн оч. Та творц фльму запевняють: з гумором можна дивитися навть на так непрост болюч теми. Вн вдчував вбрацю. Читайте також: См укранських фльмв везуть на американський кноринок: подробиц Цкаво, що актор знмався в картин у тй форм, у якй воював. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну Тльки-но з’явився трейлер, посипалися звинувачення та негативн вдгуки. Тож на платформу додали завдання з розпзнавання декларацй зв’язкв суддв, а невдовз планумо додати ще клька рзних типв завдань вд рзних органзацй.
Укранц не мають свох кногеров-силовикв: полцейських, вйськових, спецпризначенцв. Геро ж росйського кно до гумору не схильн, завжди надто серйозн. Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю?