Цитата. Ус розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не ста. ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, — каже Тихий.
На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. Вн мав вонний досвд, багато зна, але нкому про це не говорить. Сценарй: Володимир Тихий А ведь только в кинотеатре на большом экране можно увидеть все тонкости фильма. Режисер глузу над президентом Рос, над сепаратистами. Не знаю, мен було важко, навть моментами хотла вийти з залу. Учитывая то, что наибольшей популярностью среди посетителей пользуются именно ex. Крм того, саме смх, численн фотожаби, нтернет-меми та жарти допомогли укранцям, у тому числ й воякам на фронт, пережити найтемнш часи 2014-15 рр. А бльше аби подумати над тими проблемами, як викрива фльм.
Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев ("Пошук" (2014)), Дмитро Хом'як ("Припутн" (2016)), Ярослав Федорчук ("Гтлер капут" (2008), "Повернення мушкетерв" (2009)). Мотор реве. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…Сьогодн в укранський кнопрокат вийшов новий фльм режисера Володимира Тихого Наш котики. Дмитро Тубoльцев, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамо Всего в нашей стране 283 кинотеатра, на каждый из которых в прошлом году пришлось по 62,5 тыс. посетителей. Що в свою чергу породжу наступне питання: а навщо тод було робити героню жнкою? Щоб пдграти гендерному стереотипу "двчинка-дурочка, яка не розум, як поводитися у суворому чоловчому свт"?
Але давайте все ж поговоримо детальнше. Виробництво: Украна | Directory Films, Babylon’13, Banesto Productions, Bedlam Productions Тихий розповв, що у фльм Наш котики багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору. Нам це важко сприймати, бо ми диванн переживач. Я актор.
Що взяло за живе: виконання добровольцем укрансько народно псн Пливе кача по Тисин… Будьте готов, що це може завершитися мокрими очима.