В принцип це дуже позитивний образ, максимально комфортний для 90% жителв нашо крани. Професор вражено дивиться на рацю. Андрй Турик, що закрив питання дизайну та фронтенду; Вн привозить на позицю кару божу ц трйц – дурнувату але зухвалу журналстку Олю (Вра Климковецька). Вйна нколи не залиша людину такою, як була. – Що допомогло? Т, хто просто любить комед, таких внутршнх терзань не мають, вони вльнш для тих комункативних моментв, як ми використовували в трейлерах Наших котикв. За версю експертв UaReview з маркетину та медакомункацй, причиною рекордного успху стала грамотна ставка на любов глядачв до котв.
На сьогодн це перша в Укран стрчка про вйну, знята у легкому гумористичному жанр. У фльм здаться посмялись з усього. Для здорового розвитку укранського суспльства драматичн под сьогодншньо реальност потребують художнього осмислення. У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене. До реч, дуже раджу подивитися цей фльм.
Не менш переконливо перевтлилися у свох персонажв Д. “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий. – Я навть не очкував, що так люди смятимуться. Передова, передова. Вартсть квиткв: 60 грн. Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). В укранський прокат картина вийде 30 счня 2020 року. Укранц не мають свох кногеров-силовикв: полцейських, вйськових, спецпризначенцв. (ем.
З кузова зстрибу Лто й бжить за каскою метрв десять, пдйма й повертаться назад.