Под розгортаються на початку гарячо фази вйни на сход Украни. На позициях к четверке для выполнения тайного задания присоединяется тщеславная журналистка. Серед кнокритикв хто загалом позитивно оцнили фльм були кнокритик itc. Зеленський зараз працю з образами, завдяки чому формуться певна картина дйсност. Лто спалахнув вд обурення: Мотор реве. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. На фронт все просто: за тобою стоять брати, попереду – ворог. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Якщо ви помтили помилку, видлть необхдний текст натиснть Ctrl + Enter, щоб повдомити про це редакцю.
Прокат картини трива. Котики, вибачайте. Дякую! Вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили. На фронт все просто: за тобою стоять брати, попереду – ворог.
"Как форпост для вас, этот фильм будет очень близкий для души. (Драматична пауза). Коли пишуть чи розказують про Наших котикв, дуже часто згадують Уляну Супрун. Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко. Вд Мнкульту творц фльму просили державну фнансову пдтримку у розмр ?36 млн (80 % вд загального кошторису у ?45 млн). Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. дея, за каторую можна умрть. Кажу: Кожен вбитий сепар – це наш крок до наших двчат в тилу. Геро лишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму (текст Валерй Пузк та Володимир Тихий, люстрац вген Матвнко).
Вже зовсм скоро, 30 счня, в прокат вийде вонна комедя Володимира Тихого Наш Котики. У центр сюжету – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як у 2014-му, в розпал вйни Рос проти Украни, дуть добровольцями на Схд. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога.