Катерина Жук, що опкувалася сплкуванням з фондами та питаннями благонадйност;
Тож, раджу вам сходити на Котикв, вони мил. На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка. Вот что произошло с ex. Хотлося б уточнити, що йдеться лише про цифри. Теплим таким, щирим, нестримним. Касов збори фльму склали майже 43 тис.
"Комедю створено кнокомпанями "Бедлам Продакшн" (США), "Директоря Кно" (Украна), "Банесто Продакшн" (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Проте несподвано ситуаця мняться, добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу. “Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? Неполиткорректный фильм о бойцах АТО.
Коли я дивилася Кборгв, то мен було дуже некомфортно. “Ми хотли спочатку зробити телесерал почали працювати над ним у 2015 роц. Дикий розвертаться, аби пти. Тод нашу батьквщину захищали хто попало - актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали. Кажу: Кожен вбитий сепар – це наш крок до наших двчат в тилу. Але як сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом, вона та й подбн стрчки дуже потрбн нашому суспльству. Ранше у Мереж оприлюднили жартвливий ролик, який був зроблений на основ патротично комед “Наш котики”, на пдтримку Украни.
рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали…