Розпочалась сторя фльму у 2016 роц, коли режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршив зняти гровий мнсерал Блндаж. Його задум був простим: блндаж на лн фронту, в якому несуть повсякденну службу вони АТО. Ус сюжети мали базуватись на реальних сторях, розказаних ветеранами. Загалом було знято три сер. саме так народилася дея Наших котикв. Продюсерами картини стали Уляна та Марко Супруни, до них долучились Степан Бандера та гор Савиченко.
Бо держава на таке буцмто грошей не дасть. На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка, що викону секретне завдання. Вн останнй, хто скаже тоб слова прощання, вкаже напрямок, куди леттиме твоя душа. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. на показах по всй Укран на момент, коли горв Кремль, лунали аплодисменти.
Лто, кого ти вже там закадрив? Лто повернувся до побратима. Одним словом - добровольц. Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч! Крм того у фльму була майже вдсутня рекламна кампаня. – Так, форма була моя.
Цим одразу скористувались творц фльму, досхочу потроливши пропагантиств черговий раз привернувши увагу до майбутньо прем’ри. Як висловився свого часу Олександр Роднянський, головним досягненням сералв, як вироблялися у 1990-х, стало те, що людей привчили приймати душ щодня. Дмитров Ярошенку, якого вже розкритикували за роль Василя Стуса у “Забороненому” в “Наших котиках” не вдаться бути органчним. До слова, зустрч з вдомим актором органзувала Льввська обласна бблотека для юнацтва мен Романа ваничука Показавши трейлер в ефр одного з пропагандистських ток-шоу на тему что там у хохлов з йомкм коментарем ведучого: Ето какой-то срам!. Вони знайомляться з командиром – колишнм футбольним тренером.
Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Нхто з них не уявля, що саме вони вдграють ключову роль у цй вйн.