Как отмечает руководство EX. Це велике пднесення, форма знаходження комфортного стану, що да змогу якось захищатися вд дуже травматичних речей, як вдбуваються в зон бойових дй: смерт, поранень, реальних бд мсцевого населення тощо. Гумору було багато, в тому числ чорного. Очевидно, що рзн типи завдань вимагають рзного обсягу часу вд волонтера, а вдповдно — рзно винагороди. – Прибирамо раз на три години. Туалет, корову вигуляли? Дикий: Оператор-постановник: Сергй Стеценко
Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Читайте також: Укранський фльм потрапив до лонг-листа “Золотого глобусу” У мереж з'явився офцйний трейлер патротично неполткоректно комед "Наш котики". Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти.
Експортувати певн елементи культури, напевно, таки можна. резюму: "Побратими мен говорять псля перегляду: краще ми вс будемо збиратися на таких комедях, нж на похоронах". Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо. В главных ролях: Михаил Кукуюк, Ярослав Федорчук, Роман Халаимов, Дмитрий Ярошенко, Дмитрий Хомяк Художник з гриму: Катерина Струкова.
Росйськ ж пропагандисти вже назвали це кно срамом, хоча бачили лише трейлер. Як вони вибухнуть, коли побачать стрчку повнстю, не терпиться побачити.