Нагадамо, вийшов трейлер укрансько молоджно комед "Халепа на 5 Baksiv".Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами
Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. Як кажуть автори, вн досить "чорний" стосовно супротивника, "добрий" при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру" Також у фльм вихована на рафнованих стандартах Б-Б-С журналстка Оля (Вра Климковецька), яка прихала на герочну позицю вдзняти сенсацйний репортаж. На укранську землю прийшов ворог, тож настав час боронити.
Я збрався й уже через пвтори доби був у нього. Останн скорше для того, щоб позлити росйських пропагандиств – творц фльму не приховували, що це було одню з хнх цлей, нехай не основною. – натхненно виголосила кореспондентка. Для чого? ДетальншеКноповсть Наш котики — це трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю однойменного фльму режисера Володимира Тихого, який вн написав у спвавторств з Валерм Пузком. Зрозумло, що у новому проект ми не хотли обмежуватися тльки декларацями. А ось так реагували на Наших котикв в Рос))) “На фронт це справд бувало, ми навть пд час бою жартували над сепарами мж боями.
Хто твоя бабця, чуваче?З 30 счня по 5 лютого у Кропивницькому прокат буде стрчка "Наш котики" - укранська вйськова комедя. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Вантажвку трясонуло так сильно, що в Лта з голови злетла каска. вимовити простше ще легше запам’ятати. Хотите получать оперативные и важные новости? Подписывайтесь на наши каналы в Telegram и Youtube, страницы в Instagram, Facebook и Twitter. "Как форпост для вас, этот фильм будет очень близкий для души. Чтобы вы поняли, как это было", - рассказывает продюсер фильма Ульяна Супрун. За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. Я казав: вбити його мало. Хлопцям на передову!
– Перш за все, любов до Батьквщини. Найголовнше було для нас – передати той емоцйний стан. Коли ми були на фронт, ми постйно згадували про те, що козаки не думу гадали й страждали, а з веселими пснями йшли в бй, вони танцювали перед бом, вони плювали ворогов в обличчя. ми так само. Так було в добробатах в Правому сектор.