Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на фронт. Нхто з них не уявля, що саме вони вдграють ключову роль у цй вйн.
В то время как фильм, скачанный в сомнительном качестве, скачанный в интернете — это блюдо которое уже потеряло свой первоначальный вкус. Мен сподобалася гарна укранська мова. дине, що стояло мж нами та цю скарбничкою, — формат даних. В США розповсюджена практика повертати ветеранв до звичайного життя через мистецтво та гумор. Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати. Це буфонада, в якй теж пафос. – Для мене це стало випробуванням. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Пргатовлсь! – кричить вн.
Вони знайомляться з командиром – колишнм футбольним тренером. Ззнаюся, у клькох сценах мен було смшно. Тож мерщй до кнозалв – смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, – закликав Петро Порошенко. Чесно ззнаюсь, жанр укрансько вонно комед - не для мене. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на “найглухшй” з усх можливих позицй фронту. А багато подй фльму засновано на реальних сторях. Художник з гриму: Катерина Струкова.
Хоча в сюжет непояснен чи невиршен сюжетн лн. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк тощо. так, це – також зброя. Ми постйно мпровзували як актори, щось привносили сво. Внутршня назва проекту була Котики (або нндзя-котики, що виникають нзвдки, роблять добро та зникають). Коли за твом реферальним посилання хтось реструться та викону хоча б одне завдання, ти отримуш невеликий бонус в гровй валют, котрий вдразу можеш вддати на благодйнсть. Та й нема особливо гордост, коли ти, у рол раба мпер, воював на територ чужо крани, проти ншо чужо крани, захищаючи нтереси чужо тоб Москов. Втм, нчого такого неполткоректного в цьому нема. За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн. , власне, про кнцвку.
– Так, я пишу псн, музику. Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий.Комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди бйцв АТО Наш котики глядач зможуть побачити з 30 счня в усх кнотеатрах Украни. Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця?