– Мй шлях не був простим. ПТСР, певн наслдки. Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю.
Та коли атовц подивилися цей серал, вони почали висилати Володимиру багато свох споминв, анекдотв. Мен сподобалася бабця внучка. Саме хня вразливсть робить х ближчими до глядача, м хочеться спвпереживати. Вн також повдомив, що на вйн вдкриваться певне передчуття, тому що люди стають ншими й бачать смерть щодня. Розпочалась сторя фльму у 2016 роц, коли режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршив зняти гровий мнсерал Блндаж. Украна – наша! – кричать найманц й починають стрляти в повтря. Рол зграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна.
Жанр: вйськовий, комедя До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв. Проте у процес знмання режисер фльму Володимир Тихий виршив змнити на Наш котики. Внучка кожного разу при зустрч гука нашим хлопцям Слава Укран!, баба зразу ж телефону зда мсця, в яких вони х зустрли. Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна.
я одразу ввмкнув такий режим жартв. У Новорос (супер)геройства наших котикв, до реч, спричинили неабиякий ажотаж. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. Головн геро – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Читайте також: Катерина Жук, що опкувалася сплкуванням з фондами та питаннями благонадйност; Хотлося б уточнити, що йдеться лише про цифри. Ш-ш-ш-ш-ш-ш! – Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? За один день публкацю подлилися бльше тисяч користувачв Фейсбук.
Сценаристом та режисером-постановником виступив Володимир Тихий, а в крсла продюсерв сли Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера, пише Репортер з посиланням на cinema.in.ua.