Назва "Наш котики" вдсила до циклу вдеосюжетв про укранських вйськових вд об'днання BABYLON'13, що увйшло до авторського колективу фльму.
Тестострон. На двор 2020-й рк, в Укран чимало майстрв CGI, тож краще було напирати не на кльксть ефектв, а на хню яксть. Проте уже протягом другого тижня прокату ситуаця змнилась. Дикий усмхнувся: Найчастше героями таких творв симпатичн нетпаки, як все ж виявляються розумншими свох зовсм нкчемних супротивникв. вона сдала до мене на руки, я годував. Одному з “котикв” вдмовили в двох нших ролях.
Кнотеатри прийняли ршення продовжити прокат на четвертий тиждень (нагадамо, фльм стартував у прокат 16 счня). Захд не надто цкавиться нами, не працю над власним образом в Укран укранцв у себе. Це спецально настльки гперболзовано, аби не дати шансу глядачев м спвчувати. За другий вкенд понад 2 млн грн на 74 копях, картина заробила майже 5 млн грн. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню Гуляй Донбас. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Вони ж на фронт полюбили лопати — ВСЛ МСЛ, це добре — бо котики рятують Украну, а лопати рятують м життя.
Загальне враження: мен сподобалися Наш котики. Проте не вдкриватиму вс карти й не переповдатиму всього, адже це потрбно бачити. Спойлер: не хвилюйтеся, про стосунки захисницьких дуп з бде сепари так нчого й не дзнаються. Люди дляться на дв категор: Фльм “ловайськ 2014”: краще один раз побачитиТакою вйну на Донбас ще не показував нхто. “У нас велика кльксть глядачв, як перебувають у стан зацпенння щодо ситуац на сход Украни. З кузова зстрибу Лто й бжить за каскою метрв десять, пдйма й повертаться назад. Марина Порошенко – продюсерка фльму Наш котики.
Наш котики - це цвях. Так, не дуже мцний, кривенький з незагартованого металу. Але цвях у труну укранського комплексу “меншого брата”. З кого смються – того не бояться.