У нас вже був робочий та переврений фреймворк Вулик, створений на баз стеку Python/Flask/Mongo. Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати. Почали ми з повного рев’ю наявного коду, бо увесь цей час вн розвивався у хакатонному стил, а потм пропрацював майже 3 роки. Потм мй колишнй колега, один з головних розробникв Вулика Дмитро Гамбаль зробив стовдсоткове покриття тестами ядра проекту та перевв його на Python3. тльки псля цього ми взялися за геймфкацю.
Хто вже придбав квиток — той котик ”, – йдеться у повдомленн. Ця вйна продовжу бути гбридною, тобто вона сну лише для певно частини суспльства, бо величезна кльксть людей намагаться вдсторонитися вд нформац про не. Що життя продовжуться, треба смятися в обличчя ворогу та смерт. Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету". Все почалось з китайського котика щастя, якого притягнув на знмання наш художник. При этом средняя стоимость билета в кинотеатр на один фильм составляет $4,5. Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. Укранська стрчка "Наш котики" вже збира зали у кнотеатрах. Принц корону загубив! – голосно прокоментував Грн.
Бо це врешт-решт одн т ж люди. Не може бути такого. Та то вже така солдатська традиця — пдсмюватися з капелана. Вони розповдали, що на фронт присутнсть смерт вдчуваться, як субстанця, що неочкувано виника перед очима. комедя, вйськовий
Професор, що лежав у кузов, дивлячись на Лто, рончно промовив: Зима. Що в свою чергу породжу наступне питання: а навщо тод було робити героню жнкою? Щоб пдграти гендерному стереотипу "двчинка-дурочка, яка не розум, як поводитися у суворому чоловчому свт"? Що стосуться прац над фльмом, в якому задяно бльше 600 осб, то сценарй Володимир Тихий писав пвроку (2017), зйомки тривали три мсяц (2018—2019), а постпродакшн — 14 мсяцв. нод на вйн вдбуваються так дива, що якби показати у фльм, то скажуть, що сценаристи навигадували. За сюжетом, на позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв. Як висловився свого часу Олександр Роднянський, головним досягненням сералв, як вироблялися у 1990-х, стало те, що людей привчили приймати душ щодня.
Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. , до реч, високояксна. У комедйний жанр режисер загорнув герочний бойовик про укранських вйськових. Псля перегляду Наших котикв та Мох думок тихих можу смливо сказати, що в Укран зароджуться жанр добротно непримтивно комед, де гумор ста двим нструментом донесення важливих тем – драматичних болючих.