А коли повернувся з вйни, то на одному з кастингв йому сказали, що вн "не схожий на АТОшника".
Однак не прихову рон над укранськими вйськовими, президентом над жанром вйськового кно як такого. Внучка щебетала: Я ж казала!.. Цього мсяця буде з чого дйсно вибрати. – Що було найскладншим на зйомках? Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. Зараз на час – виграти вйну. Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми”, - говорить режисер. Перший трейлер недвозначно вдда референсами в бк Безславних виродкв Квентна Тарантно, зокрема й альтернативним фналом: розправою над головним антагонстом. Вн скида виклик.
Кнотеатри прийняли ршення продовжити прокат на четвертий тиждень (нагадамо, фльм стартував у прокат 16 счня). Але таку версю видали на телеканал Россия 1 у сюжет вгеня Попова. Виробництво: Бедлам Продакшн в знмально групи була низка аргументв, аби переконати нвесторв. “Цей фльм про кожного з нас для кожного. Нагадамо, що фльм "Анна" режисера Декеля Беренсона, знятий про вйну на Донбас, отримав головну нагороду Британсько незалежно кнопрем в катергор короткометражок. Проте вн вносить таке необхдне розмаття у палтру укранського кно, творить по сут новий для нашого мистецтва спосб осмислювати та переживати вйну та втрати. Гоша натиска функцю свято у фотододатку й бойовики перетворюються на клоунв з червоними носами в кольорових перуках. Один глядач рокв 8, наприклад, щоразу при появ ховався пд крсло й довго не хотв вилазити.
Команда вдзняла клька коротких серй прийшли до певних телеканалв 2015-го року. Це теж заслуга гумору? Мен особисто, в багатьох моментах якось незвично було бачити вйну – такою. Ус сцени вдзнят у Чернгвськй област. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн.
Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж. У книз вмiщeнo дeв’ять cюжeтiв.