У прокат вийшла укранська комедя Наш котики. – Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. Картина вийшла досить неоднордною щодо жанру. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. Фльм Наш котики, як на мене, спроба створити такого патронуса. Ворогв у стрчц зображено гперболзовано, демонзовано дуже однозначно, отож н в кого з глядачв не могли виникнути до них симпатя чи спвчуття. За пдсумками п’яти вкендв кнопрокату фльм випередив ншу укранську дитячу стрчку Пригоди S Миколая Семена Горова ( касов збори – 9 млн грн, бюджет – 38,2 млн грн, учать держави – 22,9 млн грн). , власне, про кнцвку.
А чому б н? Тим паче, що стрчка вийшла сильною та справжньою. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Стрчка ма свого глядача. Люди дляться на дв категор: Но мы поняли, что это может дезориентировать зрителя. Тех, для кого не всё так однозначно и которые до сих пор верят, что их там нет. , до реч, високояксна. вона сдала до мене на руки, я годував.
Чорновий монтаж (2014), Сильнше, нж зброя (2014) та Бранц (2016), а серед грових повнометражних стрчок — Зелена кофта (2013) та Брама (2017). Навть псля зацифровки ви отримуте вдносно шумн дан, котр ще треба зводити редактору. – Ви брали участь у робот над сценарм? Вн не мав страху, в укриття – не затягнеш. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Московськ меда вже встигли звинуватили Наших котикв у тому, що фльм розпалю ворожнечу ще в низц рзних безглуздостей.
Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу. Це найвище мсце серед укранських фльмв.