Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Я в нй воював. Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя.
“Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Комедя — це сторя про те, якими люди насправд. Это значит, что ежедневно в каждый кинотеатр наведывалось всего по 172 зрителя. В Укран 30 счня виходить у прокат полткоректна патротична комедя Володимира Тихого "Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Наши котики. Працюючи над екранзацю фльму, вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили. Не хочеться н до чого придиратися, та й, зрештою, пдстав для цього нема. Лто дивиться на Професора.
Кошторис фльму склав 25,7 млн грн, з них 12,8 — державне фнансування. Головними героями виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну. Коли ми возилися з виробництвом Наших котикв, проводили нейротестування трейлерв. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий. Режисерка також додала, що близько 600 людей працювало над зйомками фльму.
Жартвливе вдео, розроблене студю Babylon’13, було зроблено за допомогою скандально технолог, яка з’явилася в нтернет в 2017 роц, увйшло в неофцйне промо до майбутньо прем’ри. Презентувати прихали геро та творц фльму. У порвнянн з першим, також надзвичайно скромним вкендом кнопрокату, вони впали на 86%. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. – Так, я пишу псн, музику. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога .