Втм, навть якщо так – це не мнус жоднй з двох стрчок. Адже обидва жанри для змалювання вонно стор надзвичайно потрбн й важлив.
Професор засунув пальця в дрку та деякий час длубався в нй. UA уже может стать платным. Режисер Володимир Тихий поясню - вн не мав на мет зробити якийсь фльм-антипод "Кборгв", а зобразити вйну з ншого боку. А на нших чотирьох чвертях екрану свтилися кадри реальних людей, без бою, без напруги — але то були документальн кадри наших людей, вони нам усм були дорогими — бо то були Наш котики… Котики, вибачайте. Це – актор, який пшов воювати на фронт, нкому не сказав, але дво його колег дзнались всм театром почали збирати йому допомогу.
Прем’рн покази почнуться тридцятого счня. – Нколи не любив соцмереж, свдомо вдмежовуюсь, але вдгуки нод читаю. Драма будуться на тому, якими люди хочуть себе бачити. Хтось буде його обожнювати, а хтось ненавидти (щодо любителв руського миру – це взагал гарантовано). Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога . Дикий проковтнув посмшку й, прикусивши нижню губу, затамував подих. Продюсувати перше комедйне кно про вйну взялася екс-мнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун. Читайте такожКнотеатр PremierCity запрошу поцновувачв укранського кно 26 счня, о 19:00 на допрем'рний показ вйськово комед про будн бйцв АТО НАШ КОТИКИ. UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора.
Найвдомш документальн повнометражн фльми режисера — вромайдан. Ми ж в свою чергу оброблямо отриман дан для х подальшо публкац та шукамо нов типи щодо завдань як серед волонтерських/недержавних органзацй, так для бзнесу. Слава нац! Дуже багато було курйозних моментв. Читайте також:Стрчка дохала до Днпра. набагато бльше фльмв, як виходять, бльше пдтримки. Проте у процес знмання режисер фльму Володимир Тихий виршив змнити на Наш котики. Зима. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов.