“У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.
У той же час, це викликало застороги про етичнсть такого режисерського ходу. Комедйний екшн насичений сатиричними жартами та буфонадою. [20] Пд-час фльмування у Чернгов стався курйоз — коли творц знмали сцену про бойовикв бля будвл донецько ОДА, мсцев мешканц не зрозумли що це зйомки фльму та викликали полцейських[22]. Одразу хочеться похвалити творчу команду за пдбр акторв, адже тут кожен на свому мсц, навть у ролях головних антагонств. Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев ("Пошук" (2014)), Дмитро Хом'як ("Припутн" (2016)), Ярослав Федорчук ("Гтлер капут" (2008), "Повернення мушкетерв" (2009)).
вдал жарти, дуже вдал, кумедн вдсилки до нших проектв чи реальност. У цьому контекст можна згадати Летючий цирк Монт Пайтона. Богдан Панкрухн з Yabl вже переглянув фльм зважив його плюси та мнуси. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, - деться в повдомленн. Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми", - говорить режисер. Спочатку автори мали бажання зняти повноцнний серал на основ цих короткометражок, але не знайшли фнансування та порозумння з укранськими телеканалами. Завдання, як ви вддате на краудсорсинг, мають бути невеличкими за обсягом. Ви зробили фантастичну роботу! Пенальт, все показав, все розказав, – звертаться до командира Дикий. “Актори у фльм насправд вдображають правдивих людей, як воювали на Сход Украни, а згодом передали сво стор, чи анекдоти.
Та й виставляння сепаратиств росйських журналств, як придуркуватих наркоманв – це не неполткоректнсть, а фарс. Режисер стрчки Володимир Тихий: Под фльму розгортаються в 2014 роц, до початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Серед акторв, що з’являться у кадр, ветерани АТО. Спочатку Держкно та УКФ не хотли видляти коштв на такий фльм.
Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку.