Как и заявлено, это на 100% патриотичная и неполиткорректная комедия. Чесне слово. Смття сортумо. Вже псля перегляду оприлюдненого у листопад трейлеру, ста зрозумло, що цей дйсно незвичний та неполткоректний фльм варто подивитися всм. Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу. особистий герозм вддансть журналстському фахов, вартують окремого пам’ятника. Под фльму розгортаються у 2014-у роц.
– Скльки пробули на вйн? Тод (наприкнц 2015-го року) Денису Бгусу прийшла чудова дея з мандаринами. На позицях, до ц фантастично четврки для виконання секретного завдання, приднуться амбтна журналстка. Зверни увагу! На час карантину багато заходв скасували або перенесли. Читайте також: Укранський фльм потрапив до лонг-листа “Золотого глобусу” Цей пес врятував дуже багато життв. На вулиц -4?С, а ми на ходулях перед пам’ятником Ленна. Дв зморшки вд насуплених брв тягнуться вгору, нби рвчаки. Туалет!? – перепитав Лто.
Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. У меню простенько Nokia баба шука журнал дзвнкв. Трейлер, кадри 6Прем'ра в Укран 30 счня 2020 це знущання якесь.
Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день. Тод вже мен прийшла дея, як можна розширити цей пдхд та змусити його працювати день у день. дея ця базувалася на трьох простих принципах: свобода вибору, примноження добрих справ та геймфкаця. Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв. А ще додамо геймфкацю, рзн гров винагороди та елемент змагання. Саме так народились Котики.