Фльм вартий перегляду, тут моменти, коли глядач прискають зо смху, сцени, коли героям аплодують у патротичному захват. Зрозумло, що знмати комедю про дючий конфлкт, який трива на нашй земл й ледь не щодня забира людськ життя, дуже непросто.
Роздовбаний донецькими шляхами бойовий ЗЛок з армйським тюнингом та вдповдними номерами набрав непогану швидксть, постукуючи мотором пд капотом. А багато подй фльму засновано на реальних сторях. Знмальний процес В однй сцен треба було показати пдбитий танк у вод. Отже, ми матимемо змогу переглянути один з перших укранських фльмв, який без пафосу розповдатиме про вйну на Донбас. Ще не час? Володимира Тихого варто похвалити за роботу, Наш котики не тльки смшать та розважають, але й нагадують, що вйна трива, наш хлопц й двчата все ще на передовй б’ються з ворогом за Украну. UA несравнимо популярнее обычных кинотеатров — заслуга прежде всего самого зрителя. Наверное, в этом и заключается основная причина того, что в отечественном кинематографе царит абсолютная безвкусица и снимаются, прежде всего мыльные сериалы, а настоящих полнометражных фильмов выходит около пяти в год. Екстремальний досвд бойових дй на Сход Украни 2014–2015 рокв став багатим на вдкриття про наше суспльство.
Найбльше сподобалося те, що фнальн титри доповнюють вдео та свтлини з вйни, з яких на глядачв дивляться реальн вйськов та волонтери, а саме завдяки хнм щоденним подвигам ми живемо у свох мирних мстах. Под фльму розгортаються у 2014 роц в розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Вантажвку трясонуло так сильно, що в Лта з голови злетла каска. Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна. Не хнюптесь, хлопц. Дал все переноситься на оснь 2014 року в околиц Донецька на позицю з "смшною" назвою "Туалет", утвореною вд найкращого в зон АТО нужника, розташованого неподалк. Що в цьому всьому смшного? На перший погляд, нчого. За жанром фльм патротичний, неполткоректний, комедйний, екшен з елементами фентез. В основу сюжету покладено реальн стор, розказан добровольцями та бйцями ЗСУ.
Ззнаюся, у клькох сценах мен було смшно. вона сдала до мене на руки, я годував. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Також зазначаться, що у Львов вже розкупили вс квитки у першу залу на допрем’рний показ фльму. Жанр, який заявлений, – неполткоректна комедя та екшн. На позицях, до ц фантастично четврки для виконання секретного завдання, приднуться амбтна журналстка. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. Чстий тестострон, – томно промовила кореспондентка. Без досвду, без нормально збро та продовольчого забезпечення, тисяч добровольцв пшли на фронт.
"Постери "Наших Котикв" заполонили кнотеатри та вулиц укранських мст. А це означа тльки одне — скоро прем’ра. 30 счня 2020 — старт показу фльму у кно! Допоможемо цй звстц ширитися свтом! Долучайтеся до флешмобу", - написала вона на свой сторнц.