Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Стрчка ма свого глядача. Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал.
Под фльму розгортаються у 2014 роц на початку вйни. Дикий, озирнувшись на новоприбулих, промовив: х викликали мсцев мешканц, бо подумали, що ми збрались робити самопроголошену ЧОДА. Ходть сюди, я вам покажу. На ваш питання завжди вдповмо тут. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема. У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера. А там, як в житт, трапляються рзн ситуац, як також можуть викликати смх.
ПТСР, певн наслдки. Там! – показав рукою убк бйниц. Серце Новорос Не апартаменти, а, проте, бува грше, – зазначив подумки Професор. Так, мабуть, Наш котики — не бездоганн як художнй фльм чи як комедя. Капустина? – простогнав Професор.
Запросити голлвудських зрок, голлвудського режисера й зняти голлвудську стрчку в Укран не означа створити культурний продукт. А смх найефективншою практикою подолання соцальних травм да можливсть позбавитися стереотипв. У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого. Пд час зйомок змусили корову бгати галопом. – У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. А тод прихали полцейськ.