Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт;
Автори фльму не бояться гратися з стереотипними уявленнями про укранцв, тому не диву деклька епзодв, де фгуру справжнй делкатес нашо нацонально кухн – сало. Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми", - говорить режисер. Цим людям дали те, що було, а було тод трохи… Особливо в порвнянн з озброними до зубв “сусдами”. — як воно. Розповдав дещо хлопцям-акторам. В ролях: Дмитро Тубoльцев, Станслав Бжезинський, Вра Климковецька, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Петро Микитюк, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко Коли говорять про мир… Пд час вйни говорити про мир – це означа каптуляцю.
Потреба у герозац та пафос не поднеться нде та буде завжди витребуваною. Хто у вас за старшого? – сказав серйозним голосом. #НашКотики Фльм “ловайськ 2014”: краще один раз побачитиТакою вйну на Донбас ще не показував нхто. Тут Путн, навть Кремль пала. Ми працюмо незалежно вд полтикв та олгархв. Моя оцнка 8,0/10 Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. РежиссерГумор намагалися ( могли) обернути на зброю контрпропаганди, але завадили туалет деяк особист рахунки
Для мене вн перебува у трохи накшому сприйнятт, адже це був бльше фльм для вропи, який гротескно зображував под на Донбас. В главных ролях: Михаил Кукуюк, Ярослав Федорчук, Роман Халаимов, Дмитрий Ярошенко, Дмитрий Хомяк Також хочу подякувати творцям фльму за те, що мовою кно говорять про важлив реч, за те, що нагадують усм, що вйна ще не закнчилася, що возвеличують укранських вонв гдно дають вдсч росйськй пропаганд. виршив пти. Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми", - говорить режисер. За сценарм вн мав хати на конференцю, а похав на вйну.