Нагадамо, що фльм "Анна" режисера Декеля Беренсона, знятий про вйну на Донбас, отримав головну нагороду Британсько незалежно кнопрем в катергор короткометражок.Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа.
Це теж заслуга гумору? Уся наша крана", - переконаний продюсер. – У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. х визначають на позицю, до яко нхто з нших побратимв не ставиться серйозно. Я дивився це кно з напругою, бо невдомо що там назнмають цивльн про росйсько-укранську вйну.
Чи вже можливсть переглянути “Наш Котики” у мереж легально? Так, це не лише у фльм. Та ви що?! На нас напала сусдня крана! Реальнсть потребу рзних форм осмислення. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам Вони розповдали, що на фронт присутнсть смерт вдчуваться, як субстанця, що неочкувано виника перед очима. Читайте також: Чому варто пти на Мо думки тих Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день.
Режисер, та за сумсництвом сценарист Наших котикв Володимир Тихий одним з спвзасновникв творчого об’днання BABYLON`13 та творцем таких документальних стрчок як вромайдан. Чи доречно жартувати про вйну, яка ще трива, з’ясовувала Анастася чкаловаВдсьогодн стартував продаж квиткв на неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш Котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. Та н, жартумо, поза сумнвом — йти варто. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. це знущання якесь. – У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Вона як елемент жартв була притаманна тому ж таки радянському суспльству, таким чином приймали, робили природною, з не смялися. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв. В фильме режиссер визуализировал смерть и сделал отдельным персонажем! За основу сюжета взяли реальные рассказы.
Володимир Тихий при написанн сценарю багато сплкувався з бйцями. Вони розповдали, що на фронт присутнсть смерт вдчуваться, як субстанця, що неочкувано виника перед очима. У фльм режисер зробив окремим персонажем. За окупантами вона приходить у вишиванц.