Для тих хто ще не встиг сходити в кно, а також для тих, хто встиг, але хоче ще, публкумо уривок з книги.
Молодий продавець квтв, якого не поважа батько-вйськовий, пристаркуватий чоловк з слабким серцем, недалекоглядний актор-аматор. снують захдна та схдна культури. я принципово знмався у фльм в тй форм, в якй воював”, - розповв Тубольцев. Буде неполткоректно, патротично та пекельно весело! 30 счня Наш Котики чекають на вас у кнотеатрах крани. "Комедю створено кнокомпанями "Бедлам Продакшн" (США), "Директоря Кно" (Украна), "Банесто Продакшн" (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно.
Маразматична маячня вд продюсерки Уляни Супрун з довгою та несмшною назвою. Втм, нчого такого неполткоректного в цьому нема. “Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. Радник "Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. Результати плани
Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред. Фото: babylon 13Патротичний фльм Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану вийде у широкий кнопрокат уже в листопад цього року. Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. А ещё, несмотря на комедийный характер, это кино о смерти, её прикосновениях и дыхании. В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день). – Що допомогло? Слдку за найманцями через екран мобльного. Под фльму розгортаються у 2014 роц в розпал гбридно вйни Рос проти Украни. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов.
У кнопрокат фльм вийде у листопад 2019 року.Днпро – В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого. Його називають першою укранською комедйною стрчкою, под яко розгортаються на тл вйни на Донбас. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну.