Режисер зазнача, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно:
Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. З наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. Це теж заслуга гумору? А ворог де? Ми неполткоректн, тому що ми чесн. Перший рк вйни з Росю. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов. – Сюжет фльму базуться на реальних подях чи там бльше вигадки? Це вже було! – сказав Лто.
Насправд, н. Дикий розвертаться, аби пти. Тож це не просто слово, це цлий образ культура ставлення до смерт. Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Дал теж буде весело. Так! Фльм лагднший за бльшсть новин по ТБ. Радник перемкнув зображення приймальн Губарва на картинку камери спостереження над вхдними дверима. Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий. “У нас так сталось, що ми не збрались, як творча група, яка стала товаришувати пд час зйомок – спочатку ми ус дружили у житт, а потм домовились зняти гарне кно. Командире, та не переживай ти так, зараз обженемо, – каже Мачмонт.
Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. Автори назвали стрчку патротичною неполткоректною комедю, що прецедентом, адже вйну на сход Украни ще не показували в жанр комед. Але якщо людина дивиться весь фльм, то й про що задуматися". — По сут, сторя ось яка. IMDB рейтинг: 8,6/10 (77 голосов) Бо вдразу в голов думка, що не ус так весело переживали обстрли, не ус змогли похати на наступну ротацю, не ус. Чи поява серед спарв генерала з менем Борис Тодуров (як такий привт вд продюсерки Уляни Супрун).
Зйомки фльму тривали три мсяц у 2018—2019 роках й проходили на Чернгвщин; потм ще був тиждень дозйомок рзних деталей.[20] Пд-час фльмування у Чернгов стався курйоз — коли творц знмали сцену про бойовикв бля будвл донецько ОДА, мсцев мешканц не зрозумли що це зйомки фльму та викликали полцейських[22].