Як повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube.
Насамперед досить серйозних, часом навть трагчних художнх стрчок. Кадри з фльму Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Отже, ми матимемо змогу переглянути один з перших укранських фльмв, який без пафосу розповдатиме про вйну на Донбас. Я в нй воював. Фактично фльм уже залишив екрани кнотеатрв.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для "тепло зустрч"! “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий. Ну то гуляйте! Плюс. – Ясно, що н- чого не ясно. Взяти хоча б шоу Саш Барона Коена "Хто така Америка?". Режисер стрчки Володимир Тихий: Лто спалахнув вд обурення: Касов збори стрчки склали 3 млн.336 тис.64 грн. Володя Тихий умв це добре поставити, – каже Марко Супрун. Зараз бльш нж 5600 користувачв повнстю розшифрували дв з половино тисяч декларацй про статки та доходи та близько тисяч декларацй родинних зв’язкв суддв.
Та й сама назва вийшла довол вдалою. Нагадамо, що фльм "Анна" режисера Декеля Беренсона, знятий про вйну на Донбас, отримав головну нагороду Британсько незалежно кнопрем в катергор короткометражок. Але стандарти Олю пдвели. Наш котики сподобаться не всм, це нормально, адже у кожного глядача сво вимоги до фльмв про вйну та й, зрештою, кноуподобання. Це – як манфест. Проект був запущений та широко проанонсований деклька тижнв тому, й десь за десять днв ми вийшли на дв тисяч зарестрованих користувачв, котр були закладен в KPI. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку “срамом” та загалом дуже епчно обговорювали. З наближенням прем’ри неполткоректно патротично комед “Наш котики”, творц стрчки вдаються до самих неочкуваних промо-ходв. У Харков – допрем’рний показ гротескно комед про вйськов д на Донбас.
Московськ меда вже встигли звинуватили Наших котикв у тому, що фльм розпалю ворожнечу ще в низц рзних безглуздостей. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. Примного перегляду!