Читайте також: Укранський фльм про повернення Донбасу отримав спецальний приз на кнофестивал в Япон
2 лютого, в кнотеатр “Жовтень”, вдбудеться показ та зустрч з творчою групою комед Наш Котики. Але, як ми знамо, доросле життя бентежне жодна казка не трива вчнсть. Хлопц так: О, бульйончик. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. вже тод створили саму грашку.
Сумний прогноз для укранського кно на 2020 рк. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. Треба створити цлсний образ, якщо цього не зробити, то до нас прийдуть образи ншо держави, як абсолютно не будуть дружнми, – вважа режисер Володимир Тихий. Тож ваша форма ма пропонувати якомога бльше способв зменшити цей шум: пдказки, автодоповнення, випадаюч списки тощо. Свт фльму (як вйни) цлком чорно-блий. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в "запас", вже у цивльному житт. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок:
– Що було найскладншим на зйомках? Автори картини називають вважають "неполткоректною комедю". Професор, що лежав у кузов, дивлячись на Лто, рончно промовив: Це комплмент сценаристам, якщо що. В образах ворожо сторони нема напвтонв, все зрозумло, як блий день: ворог – це ворог, з ним не домовляються, а б’ються не на життя, а на смерть. У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор. Прокат в Укран також трива. Раптом залунав мелодйний рингтон на мотив мелод ЕСТЬ ГОРАД ЗАЛАТОЙ. Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий.
Починаються "Наш котики" з флешфорварда з кадрами палаючо Червоно площ Кремля, з башт якого двоголових орлв артилеря збива пд "Жалобний марш" Фредерка Шопена. Графка, звичайно, так соб, але настрй сцена зада непогано. Втм, це всього лише приказка, передмова, як фрагмент з середньовчними ченцями в по-справжньому чудовй комед "Мо думки тих". Дал все переноситься на оснь 2014 року в околиц Донецька на позицю з "смшною" назвою "Туалет", утвореною вд найкращого в зон АТО нужника, розташованого неподалк. Сюди на ротацю прибувають тро добровольцв: актор, який взяв соб позивний Лто (реальний вон АТО, актор Дмитро Тубольцев), вчений Професор (Петро Микитюк) молодий продавець квтв Грн (Станслав Бжезнський). Пов'язу хнй блндаж з зовншнм свтом футбольний тренер Пенальт, втлений непрофесйним актором Дмитром Хом'яком ("Припутн"). Вн привозить на позицю кару божу ц трйц – дурнувату але зухвалу журналстку Олю (Вра Климковецька). А на боц бойовикв "воюють" зорян Михайло Кукуюк (франшиза "Свнгери"), а також абсолютно невпзнанний Дмитро Ярошенко ("Заборонений").