Щиро дякую за професйнсть всй творчй команд, представники яко були сьогодн разом з нами у кнозал. Ви зробили фантастичну роботу!
Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. Джерело: Нове укранське кноНаприкнц счня на велик екрани вийшли деклька нових фльмв, також чимало новинок чека на кноманв у лютому – Лс, халмстая мснасть, то-сьо. Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн Ч/Ленн та Мочи Манту. Вдверто висмяти Росю, Путна, кавказцв, ряжених повстанцв, вйськових чиновникв. Пдводячи пдсумок цього комедйного екшену можу сказати про те, що режисери в першу чергу прагнули пдняти актуальн проблеми трансляц росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну. дть у сраку! А коли повернувся з вйни, то на одному з кастингв йому сказали, що вн "не схожий на АТОшника".
Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм. Зокрема, йдеться про нищення смху над владою, обставинами життя. Тем не браку. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. На жовтому пол помаранчева корова вдкладала гарячу червону купу лайна. В прокат вийшла наша перша комедя про вйну на Сход, якщо не вважати такою Позивний Бандерас. Офцйно взагал-то н, але так склалось життя, псля того, як ОБС прихало. Я казав: вбити його мало. Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога Цим людям дали те, що було, а було тод небагато.
Треба створити цлсний образ, якщо цього не зробити, то до нас прийдуть образи ншо держави, як абсолютно не будуть дружнми, – вважа режисер Володимир Тихий. Режисер проекту – Володимир Тихий, в актив якого робота “Тамничий острв” (2008). – Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. Комедя Наш котики, чи точнше Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану, з’явилась на свт як продовження дей веб-сералу Блндаж вд творчого об’днання BABYLON`13. геро це вддзеркалювали. Вн вдчував вбрацю. Та й нема особливо гордост, коли ти, у рол раба мпер, воював на територ чужо крани, проти ншо чужо крани, захищаючи нтереси чужо тоб Москов. Це доводять так твори, присвячен досить кривавим вйнам, як Пригоди бравого вояка Швейка, Пастка-22 (або серал на основ Catch-22), чи четвертий сезон британського комедйного сералу Blackadder / Чорна гадюка, д якого вдбуваються у шанцях Першо Свтово. Под фльму розгортаються у 2014 роц в розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Вони ж на фронт полюбили лопати — ВСЛ МСЛ, це добре — бо котики рятують Украну, а лопати рятують м життя.