Хочемо подивитися фльм онлайн, але й грош закинути на розвиток укранського кно. Тут можна побачити харизматичного Михайла Кукуюка, переконливого Романа Халамова, хоча актор вартий бльшого, нж рол пдлих “пацюкв” в кожному другому укранському фльм. Цю саму стну правди ворог не зможе зламати. Але також багато запитань, як приходять зокрема й на мою сторнку. Автор сценарю режисер-постановник стрчки Володимир Тихий Не смшно. Я збрався й уже через пвтори доби був у нього. Зробили три невелик сер, як називаються “Блндаж”. – Так, я пишу псн, музику. Укранський режисер, закнчив кнофакультет Кивського державного нституту театрального мистецтва мен вана Карпенка-Карого (1997, майстерня Михайла ллнка).
При этом некоторые кинотеатры особо не заботятся даже о качестве показываемого фильма, запуская на экран фильм в качестве CAMRip. Це мова, вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка по сут лише поглиблю як особист, так соцальн травми”, - сказав Тихий. Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб. Пдбрали аудиторю, яка свдомо ходить на укранськ фльми, тих, хто ходить дивитися весел стрчки без прив’язки до крани хнього виробництва. Комедйний екшн насичений сатиричними жартами та буфонадою. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч , – йдеться в опис до фльму.
це знущання якесь. Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами Режисер монтажу: Володимир Запрягалов. А-а-а-а! Ну тод наче все…