Ай! А-а! Пацани, за что?! – верещав переляканий Гоша.
Туалет! Ви, що там поснули? Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися - наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. ОБСшники приздили сказали, що це найкращий туалет на все АТО. Кабна прикрашена рзним атовським дрб’язком. ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. Читайте також:Стрчка дохала до Днпра. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова.
А от сторична цитата про мочння в сортирах (яка луна з вуст автора й у цьому фльм) в контекст незламно позиц Туалет набува нового значення. Ми тсно спвпрацюмо з командою Bihus. Настльки, що нколи спада на думку певна пдозра: а чи не гиготлив Котики певною пародю на пафосно-герочних Кборгв? Катерина Слпченко, кнокритик BBC News укранською В'ячеслав Шрамович, кнокритики телеканалу Громадське Вкторя Слобода та Олена Зашко, кнокритик Vertigo Остап Укранець, кнокритик galychyna. Лише з побратимами, бо вони можуть зрозумти одне одного, позаяк без прикрас бачили вйну. Так, они уже начали заключать договора с дистрибуторами и производителями кино, чтобы выставлять их произведения на легальных основах. Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. , до реч, високояксна. дуже багато моментв у культур, з якими треба працювати, пропонуючи таким чином свжий погляд на застарл, кондов реч, як нас пригнчують. Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв…
Ми не будемо готов до цього бльше, нж зараз. Фльм опису, як вони вдбивають атаки "сепарсько" бронетехнки, "чеченцв" "росйського спецназу" та переживають внутршн змни у ставленн до вйни. Смх реаблту справжн почуття людини, забит стереотипними речами, що гнтять чинять шалений тиск. Стиха гра релаксова музика. Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед.