Про що фльм? В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого. Допоможе героям вистояти досвдчений доброволець з позивним Тренер, котрий постйно вжива футбольн аналог. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. Хлопц так: О, бульйончик. Тестострон.
Он показывает реальность, как было в те времена. А коли повернувся з вйни, то на одному з кастингв йому сказали, що вн "не схожий на АТОшника". Зима. Розумниця моя! Звдки знаш? Двчинка: Над чим жартувати не можна? Чи так теми, щодо яких смх недоречний як не мають стати частиною смхово культури нашо крани?
– Вн воював у десантно-штурмових вйськах. Ус сцени знят у Чернгвськй област. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. Перший трейлер фльму з'явився 1 жовтня 2019 року,[28] другий — 22 листопада, прокатником фльму став B&H, релз стрчки пройшов 30 счня 2020 року[29]. Сантаря! Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Вантажвка зупиняться. знаходимо соб якусь розраду”. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина.
На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання.