Правда, на ex.ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip. Недавно этот ресурс заключил с Украинской антипиратской ассоциацией соглашение, в рамках которого спецотдел ассоциации будет блокировать распространение фильмов в таком качестве.
Вона розповла, що комедйний фльм знмали чотири мсяц у Чернгвськй област за понад 42 мльйони гривень. В ролях: Дмитро Тубoльцев, Станслав Бжезинський, Вра Климковецька, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Петро Микитюк, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко Это значит, что ежедневно в каждый кинотеатр наведывалось всего по 172 зрителя. Режисер Володимир Тихий поясню - вн не мав на мет зробити якийсь фльм-антипод "Кборгв", а зобразити вйну з ншого боку. Також зазначаться, що у Львов вже розкупили вс квитки у першу залу на допрем’рний показ фльму. Дикий розвертаться, аби пти. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. Актори: Дмитро Тубoльцев, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти, - вважа ветеран Олексй Цимбалюк.
Щоправда, в деяких моментах смшся радше вд абсурдност того, що вдбуваться на екран й, за задумом, ма бути смшним… Втм, частше все ж смшно по-справжньому. Новини Донбасу, новини кно, Наш котики, трейлер, комедя2014 рк. У прокат вийшла перша укранська неполткоректна патротична комедя про вйну на Донбас "Наш котики". Хоч цей фльм забудуть досить швидко, його фнальн титри з документальними кадрами укранських вонв ми забувати не мамо права. Жоден з добровольцв — нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв, — не ма бойового досвду. Вн же написав сценарй "Наших котикв".
Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ. Маршрутка швидко наближаться. Головне – незважаючи на досить незвичний для нашого (особливо вйськового) кно жанр, ус геро – це звичайн люди з плот й кров, так, яких можна зустрти у кожному мст, так, як витягнули нас з пррви у 2014-му продовжують робити це зараз. Текст написав — Михайло Кукуюк, виконання — Бориса Георгвського. Перша половина фльму нею просто рясн, але бльшсть ефектв вигляда примтивно. А смх найефективншою практикою подолання соцальних травм да можливсть позбавитися стереотипв.
Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку.