Читайте: Барб, яка тоне у смтт: у Кив презентували пародю на фльм жахв
Практично вс внницьк кнотеатри взяли у прокат цю стрчку. Наше мсто росте, цкаво, чи доросте воно колись до Ужгорода?, – йдеться у повдомленн на сторнц фльму у Facebook. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ. У попередн роки укранськ режисери намагалися зробити серйозне кно про под на Донбас. Тож, раджу вам сходити на Котикв, вони мил.
Тому цей фльм зараз як нколи на час”, - зазначив Тубольцев. Так, комедя. Мало того, сидиш хвилюшся за дол екранних персонажв, немов за реальних людей! Вн також повдомив, що на вйн вдкриваться певне передчуття, тому що люди стають ншими й бачать смерть щодня. Хто вже придбав квиток — той котик ”, – йдеться у повдомленн. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв.
Втм, це всього лише приказка, передмова, як фрагмент з середньовчними ченцями в по-справжньому чудовй комед "Мо думки тих". ПРАВИЛЬНО! не проти я псн “Пливе кача” - бйц навть в смшному кно мають право спвати. Я збрався й уже через пвтори доби був у нього. Свт фльму (як вйни) цлком чорно-блий. За його словами, прийняти т вйськов д, як вдбуваються в Укран, будь-кому дуже складно. Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”. Дв зморшки вд насуплених брв тягнуться вгору, нби рвчаки. У блндаж заходить Пенальт й Мачмонт. Фреймворк вм працювати з рзними типами завдань (насправд, кожен тип завдання — це невеличкий плагн до фреймворка).
Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану".