– Нколи не любив соцмереж, свдомо вдмежовуюсь, але вдгуки нод читаю. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. Мен пишуть хлопц: Дякумо, що не забувате 2014 рк, бо там був особливий дух.
Тубольцев зазначив, що все у фльм – правда. Хтось у балаклавах на голов, хтось з довгою бородою, бритоголов, молод та стар. Як комчних ситуацй. Редакця Першого виршила переврити, як м це вдалося. А насправд стрчка не справджу очкування, дару цлсну сторю з зворушливими моментами та комчними ситуацями, хоч не без стьобу та численних гпербол.
А у вас стрляють взагал? – запитав Професор, оглядаючи блндаж. Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони. найважливше, що у стрчц нема мсця для песимзму та безнад. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Ми працюмо незалежно вд полтикв та олгархв. Але таку версю видали на телеканал “Россия 1” у сюжет вгеня Попова. Та й нема особливо гордост, коли ти, у рол раба мпер, воював на територ чужо крани, проти ншо чужо крани, захищаючи нтереси чужо тоб Москов. НАШ КОТИКИ
Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Йому теж подобаються солдатськ посмшки та жарти, бо за ними капелан розум, що хлопц ще жив, це його тшить. Зрозумло, якою там буде реакця на фльм, у якому знущаються з Путна й не залишають каменя на камен вд розумових здбностей бойовикв. Вони смються разом з друзями та насмхаються над ворогами. Наступного року в прокат вийде лише всм фльмв, а не 28, як у 2019 роц, а ринок можуть моноползувати для обраних. Повна назва фльму звучить як “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”.
“Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати”, - додав вн.