Втм, от не повертаться мен язик казати фу-фу, не йдть на це кно. Йдть! Тому що дея — грандозна. Вдверто висмяти Росю, Путна, кавказцв, ряжених повстанцв, вйськових чиновникв... Висмяти не просто у черговому мем на Фейсбуц, а голосно, прямим текстом, масово, на великому екран. Вважайте — ОФЦЙНО!
Тхнческая замнка! Нада павтарть! Знову екран смартфона. Мои мысли тихие Серед ворогв також цкав акторськ роботи. Хотлося весь фльм люто фейспалмити вд поведнки журналстки. Н, я не зануда. Повна назва фльму, Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану — це майже пряма вдсилка до класично сатирично чорно комед Стенл Кубрика про ядерну вйну, яка вийшла у 1964 роц – Dr.
Перейти на сторнку, де можна купити книгу Зеленський зараз працю з образами, завдяки чому формуться певна картина дйсност. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, на територ майже не орнтуться. Деяк з них дйсно цлили в болюч мсця та змушували по-ншому поглянути на сучасну Украну, деяк просто халтурно експлуатували тему заради дешевого хайпу, а хтось навть потрапив у Канни та мало не дйшов до “Оскара” (пригадумо “Донбас” Лозниц та “Додому” Алва). Жартвливе вдео, розроблене студю Babylon’13, було зроблено за допомогою скандально технолог, яка з’явилася в нтернет в 2017 роц, увйшло в неофцйне промо до майбутньо прем’ри. Загалом, вд початку кнопрокату 23 счня Екс заробив 463 тис. Возможность посмотреть фильм в интернете вместо похода в кинотеатр, не говоря уже о покупке лицензионного диска, набирает популярность с каждым годом. Особливо пд кнець. Командире, зупинться!
Сама винагорода, яку ми ввели, складаться з двох компонентв — балв та грово валюти, котра врешт-решт конвертуться в реальну. Свт фльму (як вйни) цлком чорно-блий. Московськ меда вже встигли звинуватили Наших котикв у тому, що фльм розпалю ворожнечу ще в низц рзних безглуздостей. Вона гарно працю у рзних закликах до користувача: будь котиком, допомагай, вддай котикв добрим людям на добр справи тощо. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. Попереднй показ фльму вже вдбувся – його продемонстрували укранським ветеранам, як брали участь в АТО ООС. Баба розлютилася й сердито гаркнула: Тим часом найновша прем’ра укранського кнематографу – неполткоректна патротична стрчка Наш котики режисера Володимира Тихого розрива вс жанров шаблони. У центр сюжету – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як у 2014-му, в розпал вйни Рос проти Украни, дуть добровольцями на Схд. Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони.
Квитки на допрем'рний показ вйськово комед НАШ КОТИКИ вже у продажу в кас кнотеатру або посиланням.