Нагадамо, що трейлер укрансько стрчки Наш котики вийшов 25 листопада 2019 року.Про це повдомля Depo.Донбас з посиланням на вдео, яке з'явилося на офцйнй сторнц фльму, яке активно поширюють користувач соцмереж.
Багато хто з знмально групи були знайом мж собою до фльму, товаришували по життю. Тому коли людям кажеш, що буде кно, де ми покажемо правду про наше життя, вони вдповдають: Н, не треба, не треба! Не хочу. Наш котики - офцйний трейлерУ четвер, 30 счня, у широкий прокат виходить неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого “Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”. Гумор часто допомага нам пережити темн часи та не зламатися, пояснити складн реч простою мовою, дестигматизувати окрем явища в суспльств. Ти жартуш? (Пауза). З 30 счня у прокат вийшла чергова укранська комедйна стрчка — Наш котики. Ще один WTF-момент в картин – це ршення дати найбльш демоничному з бойовикв м'я Борис Михайлович Тодуров. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов.
Це – як манфест. Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. Надто тонкий лд, бо це близько та боляче. Так фльми потрбн нашому суспльству, щоб згадати: на Сход Украни трива росйсько-укранська вйна вони, росяни, там . Фльмв про вйну на сход Украни знято чимало. Який до 2014 року встиг зробити кар’ру актора не лише Молодого театру, а й рзномантних сералв – зокрема росйських, де часом доводилося грати доблесних вйськовослужбовцв Росйсько Федерац… Останн слова Путна перед смертю та палаючий Кремль, а ще безлч дотепних моментв: у Львов, 28 счня, вдбувся допрем’рний показ патротично неполткоректно комед “Наш Котики”.
Стрчка Наш котики — це перша укранська кнокомедя про под росйсько-укрансько вйни, що нин точиться. Останнй з них – поява в трейлер геров кнокомксв Marvel, сералу “Гра престолв” та актора Моргана Фрмена. Жоден з них не ма бойового досвду, але саме вони стають причиною провалу масштабно операц ворога – такий сюжет стрчки. Туалет Втм, саме ц геро стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму. Передусм це фльм про людей на вйн. ПТСР, певн наслдки.
Фльм Мо думки тих опустився на сьому сходинку загального рейтингу касових зборв в Укран, пропустивши вперед комедю Наш котики.